Wolne gotowanie

Wszystkim zależy na zdrowiu. To oczywista oczywistość. Dlatego też z zasady powinnyśmy w myśl zasady slow food, wolno gotować w niezbyt wysokich temperaturach. Taaak tylko kto ma na to czas?

No właśnie. Jednak jest na rynku sprzęt, który nie tylko ugotuje za nas obiad, ale także zrobi to w najzdrowszy z możliwych sposobów – czyli w odpowiednio niskiej temperaturze. Tak by zachować wszelkie substancje odżywcze, zawarte w poszczególnych składnikach posiłku. A my tylko musimy wcześnie wszystko włożyć do niego i zaprogramować tak, by po powrocie do domu, czekał na nas ciepły obiad. Ceny wolnowarów nie zwalają z nóg więc jeśli cenisz swoje zdrowie i swój czas, to zainteresuj się tym urządzeniem.

Oto kolejna zadowolona 😉

Dodaj komentarz

Używamy coockies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.